Overslaan en naar de inhoud gaan

Jules Moretuslei 374

Terug naar overzicht
Jules Moretuslei 374

Qona realiseert een nieuw notariskantoor voor Lato Notarissen. Lato Notarissen is een huurovereenkomst aangegaan voor lange termijn. Het mooie sobere gebouw zal het nieuwe notariskantoor een onderdak geven.

Locatie:
Wilrijk (BE)
Opgeleverd:
2024
Status:
In ontwikkeling
QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374

De cliënten en medewerkers van het kantoor worden in het gebouw binnengezogen via ondergrondse parking of de ruime welkomstruimte op het gelijkvloers en zich vervolgens door het gebouw te bewegen door  een mix van ontvangstzalen en werkburelen. Er is veel aandacht voor de juiste  connectie tussen de hoge binnenruimtes en de groene buitenruimtes.

Het welzijn van de medewerker en de client staat voorop zodat de polyvalente ruimte met bar zeker niet vergeten is, evenals een fitnessruimte en de diverse kleine ruimtes om een rustig moment in te bouwen.
De vergunning is in aanvraag en in het eindstadium. De verhuis is voorzien in 2024.

  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374
  • QONA - Realisatie - Jules Moretuslei 374